Pendarahan

Hai salam saya nk tnya klau 7 minggu kita mengadung ..kita turun pendarahan lebih seminggu adekah berbahya ? Awal pendarahan tu banyak .. lama kelamaan macm tanda2 coklat gelap sahaja.. apa punca nya ye ?

2 Các câu trả lời

lebih baik puan rujuk ke hospital

3y trước

Terima kasih mmg da rujuk hosptal..tapi still xberpuas hati .. sebb bagi dy org mungkin bende biasa ..lagi2 anak sulung nie ..kadang risau juga darah still turun .. kene tunggu appoiment setrus nya ..tq sis