Hai salam ..Saya nak tanya ..Kalau macam ni dh dikira positive ke ? ..

Hai salam ..Saya nak tanya ..Kalau macam ni dh dikira positive ke ? .. Kalau saya nak pergi buat scan berape minggu ye ,maaf ni first pregnant

Hai salam ..Saya nak tanya ..Kalau macam ni dh dikira positive ke ? ..
19 Các câu trả lời

better buat 8w ke atas sis.. kalau awal2 takut tak nmpk lagi da kene datang lagi 2minggu

Wassalam.. ya preggy.. antara 8-12w klau nk dgr heartbeat sekali ya sis

Dip n tell x pernah mengecewakan... TAHNIAH.. 8 @ 9 minggu,.. Take care

Alhamdulillah 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 🥰

ye sis, terang dua line..thniah

alhamdulillah . tahniah sis

alhamdulillah tahniah

Pregnant sis

ya