rekomendasi supplement

hai salam, nak bertanya, apakah rekomendasi dari ibu-ibu utk supplement@vitamins yg boleh diambil dan baik ketika trimester 1-2? skrg sy cuma ambil acid folic&vit b complex shj.#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

6 Các câu trả lời

Klu ade masalah gigi reput, ambil juga pil kalsium ya.. Sbb kenalan sy tanggal giginya setiap kali pregnant. Klu 2 kali pregnant, 2 biji gigi tanggal.

mcm sy sebelum pregnant mmg dh amalkan asid folic, dgn vit E, bile peknet tambah plak b complex dgn vit C.

Cukup dah apa yg awk makan tu. Banyakkan minum susu jugak ye

acid folid..n ganilia juga susu kambing kurma😘👌👍💪🤲

3y trước

haaa. tadi jumpa dr n dr suggest ganilia jugak. thanks sis sebut nama tu. saya lupa sebab tadi masa dr cakap, sy tak tulis.😂

ok dah tu..jgn lupa minum susu yaa

jenama blackmores ok