Kongsi tips please hb rendah

Hai salam mommies , harini ada temujanji di klinik and check hb low .. sebelum ni dah makan dah ubat yg dlm gmbr tu .. tapi still turun .. lagi 2 minggu temujanji nurse nak tengok hb naik , kalau x 2 minggu sekali la dia bagi date suruh datang klinik nantii huhu malehh betoll , any tips untuk cantikkan hb x yg mommies boleh share ? Maklumlaa anak first risau jugak , nak anak sihat dan dpt khasiat cukup .. ada pantang larang x bila makan ubat ni ? Share please saya berterima kasih sngt kalau mommies sudi kongsi , semoga dipermudahkan urusan kita semua ya , love 💕🥰 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

Kongsi tips please hb rendah
27 Các câu trả lời

Nak hb cantik kena jaga pemakanan.. Banyakkan makan sayur, buah, air kosong.. Elak minum yang ada caffien..

Hb sy pon slow jugak masa mula2 . Doc bagi maltofer (ada jual kt farmasi) stop teh milo and coffee .

mlm sblom cek up tuh sis try mkn 🥑 n Klu nak skli syur... Mkn syur bayam Insyaallah HB cntik...

Sy haritu hb low juga sis, pastu sy mkn iberet folic acid. Alhamdulilah hb maintain cantik pastu.

sy amalkan hari² makan buah oren sunkist. hb maintain je😄

asid folik iberet and amalkan buah jambu batu

makan makanan high in iron