+ve OR -ve

Hai, result mcm ni +ve ke -ve ye, sebab period dh delay 10 Hari. Dua Kali test sama juga. Kesian pula hubby excited sebab dia nmpk mcm 2 line. Kalau scan nampak ke belum ye kantung? Tq mommies #Nervous #AdvisePlease

+ve OR -ve
55 Các câu trả lời

samar2 nmpak tu..repet blik smggu lg.insyaallah..ada rezki tu

Garis kedua tu mcm nampak tapi blur lagi tu. Try lagi check

sy pon nampak dua line. tp ni bru lagi. x nmpk kantung lagi sis

4y trước

hahaha nnt x nmpk mula la stress. baik pergi masa 9 weeks. boleh tngok heartbeat bby

guna UPT brand lain tengok.. nak lagi tepat clear blue digital

4y trước

tq sis. will try clear blue🥰

samar sangat tu.. try lagi 2-3 hari atau seminggu

+ve tp weakly lagi..try lagi nt dia akan lagi terang +ve

4y trước

tq sis, will try next week 🥰🥰🥰

dua line tuh sis. tapi kabur insyallah ad tuh

4y trước

tq sis, aamiin semoga ada rezeki saya🥰🥰🥰

ini saya nmpk mcm faint line. +ve

4y trước

tq sis, hopefully +ve🥰🥰🥰

In shaa Allah.. Positif sis 🤗

4y trước

tq sis, aamiin

InshaAllah ada rezeki awk Aamiin

4y trước

tq sis, Aaminn🥰🥰🥰