+ve OR -ve

Hai, result mcm ni +ve ke -ve ye, sebab period dh delay 10 Hari. Dua Kali test sama juga. Kesian pula hubby excited sebab dia nmpk mcm 2 line. Kalau scan nampak ke belum ye kantung? Tq mommies #Nervous #AdvisePlease

+ve OR -ve
55 Các câu trả lời

Positive... Nmpk 2 line.. Tahniah sis... Semoga diprmudahkan segala urusan sis...

Positif tu.. Tahniah.. Bru2 lg mmg samar2 mcm tu.. Nk nmpk terang tnggu smggu dua lagi..

4y trước

tq sis. semoga ada rezeki saya.

Positive nie sis nmpk 2 line, Cuba sis try yg jenama clearblue tu ada tepat Dan bagus

4y trước

tq sis, plan tgu next week pula test guna upt clear blue🥰🥰🥰

InsyaAllah positive.. tnggu Double line terang baru pergi scan atau konfemkn kt dr..

4y trước

iye boleh..sy Check upt ade Double line..pastu p klinik utk konfemkn..mse tu sy amse 4 Week Dr scan nk tgk.. TP Blum nampak lg..Just nampak rahim besar.. lpstu Dr suh repeat scan 2 minggu lg.. alhamdulillah 6 minggu nmpk kntung

inshaAllah sis mengandung tu masi awl lg blm npk kantung..smoga di permudahkan

4y trước

tq sis. aaaminn

50/50 sis .sebab dl saya penah begini...tp mana tahu Ada rezeki.. insha'Allah

4y trước

saya pun mcm tu, xnak excited sgt jap g frust pula. huhu. Tgu next week pula test.

nmpk mcm positif..try lg sebelum subuh time tu kandungan hcg tggi..

tunggu dalam seminggu baru check balik ,inshaallah ad rezeki tu

InsyaAllah ade rezeki sis.. Aamiin 🤲 doakan utk sye jgk ye sis 😊

4y trước

tq sis, aamiin, semoga sis dikurniakan zuriat yang soleh/solehah. 🤲

Sama ngan I...awal lagi...tunggu seminggu check lg skl ye sis