+ve OR -ve

Hai, result mcm ni +ve ke -ve ye, sebab period dh delay 10 Hari. Dua Kali test sama juga. Kesian pula hubby excited sebab dia nmpk mcm 2 line. Kalau scan nampak ke belum ye kantung? Tq mommies #Nervous #AdvisePlease

+ve OR -ve
55 Các câu trả lời

positif sis. garis satu lagi samar ii cuba lagi 2 3 minggu mcam tu. tahniah sis. smoga sis dan baby sis shat ii selalu 😍💖

sy dlu cmni gak.. tpi suami suh double confirm kat klinik kesihatan. nurse buat test urin mmng positif. masa tu kndungn 4 mggu.

4y trước

insyaAllah sis. 💪

Mcm dua tu. Tpi x clear. Nanti test lagi.. Buat pagi2. Urine yg pertama waktu pagi. Akan nmpk lebih jelas.. Goodluck.

4y trước

tq sis, next time test pagi pula🥰🥰🥰

check lagi selepas hari ke 14. sy check hari ke 10 pun ujian negatif. inn shaa Allah.. sis pregnant tu ☺️

4y trước

tq sis. ok next week test lagi🥰🥰🥰

Ni i punya. 5 hari sebelum tarikh period due sy dah check. Sebab rasa badan macam lain. Emosi pun lagi teruk dari PMS.

4y trước

simptom saya sakit perut mcm senggugut pun ada. not sure simptom nak period or pregnant. 😅

cb cek lps sminggu cz cam sy preggy ank k'2..dh delay 20hr br cek br naik 2gris samar..cek dokter dh 2bln..🤭

4y trước

tq sis, 2 bln still Samar lg juga ea.. Ok gembira sikit rasa. Haha. Skrg ni 50/50 lg

cek lagi sis , klu dlm masa 5 minit ada 2line wlupn kbur² knpom da tu hihi .. btw smga ada rezeki ..

4y trước

tq sis, aamiin🥰🥰🥰

Saya dulu 7 minggu pon still samar2 macamni. Inshaa Allah ada rezeki utk nurul 🥰

3y trước

iye ke sis sbb saya 4 minggu pun still samar mcm ni.. risau ada masalah lain

nanti dah cukup sebulan sis try test lgi sekali....rasa naik Kut terang double Line...

Awk try pakai brand clearblue.. dia dpt detect awal kehamilan.. 🥰 insyallah ada tu🥰

4y trước

tq sis, will try🥰