+ve OR -ve

Hai, result mcm ni +ve ke -ve ye, sebab period dh delay 10 Hari. Dua Kali test sama juga. Kesian pula hubby excited sebab dia nmpk mcm 2 line. Kalau scan nampak ke belum ye kantung? Tq mommies #Nervous #AdvisePlease

+ve OR -ve
55 Các câu trả lời

positif. sy pon macam ni hari2 test smpai naik terang. and last sy guna clear blue dh 2-3 (1 bulan lebih) . scan pon belum nmpak apa2 lagi sis. just kantung. tahniah!

4y trước

oh sis pergi scan masa test clear blue (2-3 weeks) ke ? saya baru test tiga hari lepas dia keluar (2-3) tapi tak pergi scan lagi

Saya pun sama, last period 28/9..nampak macam ada dua line.. nak jumpa doktor rasa macam awal sgt.. hopefully bukan evap line or false pregnancy.. 😭

Sedihnya, period dtg harini..😭😭😭, td brown discharge nak g klinik. Klinik half day, so nak tgu esok je, sekali balik terus dtg period. Blum rezeki lg

4y trước

Kadang 2...period mai biasa je...saya mengandung anak sulung pun saya ingat tak pregnant lps check...sbb period seperti biasa untk 4 bulan...selepas bulan ke 4 baru tau saya mmg pregnant...tunggu n double check sis

klu samar cmni, still awal 3-4w bru...klu scan pun xnmpk lg...better tggu 1w lg, repeat upt...klu dh terang, bleh g klinik...sbb ad kes jd chemical pregnancy...

4y trước

TQ sis, ikutkan dh 4 weeks. Tgu next week pula test nampak jelas x..huhu

mcm ade..Cuba beli test yg Mahal sikit...kdg2 yg murah ni X nmpk sgt bergantung kpd urin jgk..mcm urin saya..kena test yg bmahal Sket ..mcm guardian ke.

4y trước

tq sis, cadang next week try clear blue pula.🥰

Saya mkn pil noriday priod mmng off 4bulan smpai skrg. Tp saya check upt line c lebih trang dr line T... anak 1st bru 4bulan.. boleh bg pnjelasan

mcm sy sampai 4 UPT sy try..last skali guna clear blue..melalak nangis sensorg..huhuhuhu..btw semoga ade rezki sis..🥰🥰🥰

4y trước

tq sis, terus rasa nak g beli jap g. Ahahah

tggu 2 weeks lgi.. sy hri tu lewat period 10 hari.. check pakai pregnant test negative.. pastu tggu seminggu lgi p scan dh nmpak kantung baby...

4y trước

tq sis,🥰🥰🥰

first saya check macam tu lah . lepastu check klinik tak naik . selang seminggu check , terus pekat . and sekarang dh 2bulan 🥰

tq mommies, hopefully +ve result. Takut juga sebab baru je check Ada brown discharge😭😭. Harapnya simptom pregnant, not the opposite.

4y trước

Aamiin insya-Allah