Berat tak naik

Hai, perlu risau tak kalau berat mak tak naik? Baby aktif je menendang. Mak makan banyak je & selera. Mak 23w sekarang tapi berat maintain je 48kg dari sebelum preggy. Ada tak uols yang pengalaman sama/ada pengalaman berat tak naik tp baby sihat sampai lahir?

3 Các câu trả lời

kalau awk g scan, baby sihat ikut perkembangan n tumbesaran dia dari minggu ke minggu, ok je. cuma awk makan apa2 yang bole buat bg nutrisi pd baby n diri awk juga ya.