Sesi Tanya Pakar bersama Dr Florence Wong (Pakar Pediatrik)

Hai pengguna yang dikasihi! Hari ini anda berpeluang untuk bertanyakan apa-apa soalan mengenai DEMAM SELSEMA ATAU SELSEMA. Kami pasti anda mungkin keliru tentang penyakit ini. Jadi, anda boleh menanyakan soalan PERBEZAAN atau bagaimana untuk MENGENAL PASTI simptom & sebagainya. Dr Florence Wong ialah Pakar Pediatrik yang akan aktif berinteraksi dengan anda di app. Tanya soalan pada ruangan komen di bawah! Pakar Perunding kami akan menjawab segala persoalan anda pada hari Jumaat, 12 June 2020 pada pukul 3 petang! Jadi, pastikan anda bertanya apa sahaja soalan yang berkaitan dengan deman atau demam selsema sahaja. Soalan yang tidak berkenaan akan di buang dan pertanyaan selepas pukul 3 petang (Jumaat) berkemungkinan besar tidak akan dijawab

Sesi Tanya Pakar bersama Dr Florence Wong (Pakar Pediatrik)
63 Các câu trả lời

Hi doc sy ada masalah sembelit sy prenant 3bulan doc blh bantu sy apa ubat dia..

4y trước

Dkt farmasi ada ke doc

Salam doktor..sy pregnant 4week sy alami batuk2..bole ke sy mkn ubat ?

Hi doctor Saya baru mengandung 4 minggu Cara pemakanan macam biasa ke ?

4y trước

Boleh makan seperti biasa tetapi elakkan makanan mentah, unpasturised susu atau cheese, ikan yang tinggi dengan mercury dan kopi/ teh. Makanan harus dimasak dengan sebaiknya.

Kalau selsema boleh ke ibu mengandung makan ubat panadol soluber?

Bagaimana membuang kahak di dalam tekak anak berusia 7 bulan?

4y trước

Biasanya bayi akan menelan kahak atau muntahkan kahak sekiranya terlalu pekat atau banyak.

Sy dh 17weeks..sy klo bangun tdow pgi2..selalu idung tersumbat..npe ye

Hi doc...mcm mane nk atasi sembelit..preggy 18w.

Doc, is there any ways I can overcome @ stop my rhinitis allergy?

4y trước

You would need to see a ENT doctor and the doctor will be able to administer the best treatment for you.

Mcm mane nak hilang kan klenjar pada baby 1 tahun 22 hari

period dah terlewat 2mingu check upt negetive