Ubat berenti darah

Hai para ibu. Nak tanya ada tak yg cucuk depo, pastu bleeding lebih 14hari? Klau beli ubat stop darah dkt farmasi anggaran dlm berapa ya harga ubat tu? Sbb belum gaji lg, duit ckup2 utk belanja dapur je #bantujawab

1 Trả lời

Hye sis… Better sis jumpa doctor yang sis cucuk depo tuu explain situasi sis… Ubat stop bleeding tak boleh beli difarmasi tanpa kebenaran doktor… kalau p farmasi pon mungkin dorang takkan bagi… sebab ubat tu ubat terkawal…

7mo trước

ouh, sbb sblm ni pernah dpt dah dari KK ubat stop darah tu. mmg dah explain psl bleeding sbb cucuk depo. dpt yg teraxamic acid 250g punya