gender scan

hai nk tnye . kalau 18 weeks . sesuai tak gender scan? ada sesiapa kt sini dpt tgk gender baby masa 18 weeks tak?? excited sgt nk tahuuu gender baby?

38 Các câu trả lời

Boleh nampak dah. Macam saya twin. Both gender dah nampak. Kalau lelaki lagi awal nampak. 😊

slmt mlm..sptutnya 1 may ni sy period..tpi skrg sdh 7 may...blm period" lagi...boleh bantu sy kah??🥺

3y trước

try test upt... sye terus guna brand clear blue... alhamdulillah +ve setelah 4taon mnanti...

Saya 17week scan gender.. Dh nampak.. Girl.. Hrtu 30week scan lg.. Btl girl..

Klu scan nmpk bird tu mmg btl la boy..tp klu scan x nmpk @ sorok2 lom tentu lg gurl

24weeks ke atas oke la kalau swasta . Kalau kkia tempat sy scan gender masa 28weeks

sy scan 20w..doktor ckp nampak mcm girl..tp scan 32w.. jelas nampak boy..😁

Kalaubaby boy maybe dh boleh nmpk. Sy dulu nmpk time scan 17weeks.

Kalau nak cuba boleh je. Saya scan masa 14 minggu, nampak bird 😋

saya baru hari ni scan 18w. dah nampak dah terjojol pistol nya😂

Saya detailed scan masa 22W, dah clear nampak pistol 😂