gender baby

haii mummy2..saya nk tnye..smlm sy pi buat details scan (18 weeks kandungan) n dpt tau gender baby girl..tu dh dikire btul2 confirm ke atau bole bertukar? just nk tahu..tq semua🥰

6 Các câu trả lời

Saya scan masa week 16. Nmpk girl Tp sonographer tu ckp x berani comfirm girl lagi Sbb awal. Dia ckp 20weeks camtu okay la. So lagi few days saya akan 20 weeks nk buat detail scan. So nk tgk lagi sekali. Babah dia dh excited dh Kalau Btol baby girl. Saya plak x kisah . Boy ke girl pun okay je.

jgn terlampau mengharap, saya ada kawan anak dia 3 org lelaki, di mengandung yang keempat , dia mengharap dpt girl.. 4kali scan doktor cakap girl , detail scan pun cakap girl , semua peralatan girl dia beli terlampau excited laa.. tiba² keluar boy 😅 ..

saya pun scan hritu dkt kk doktor cakap girl. esok baru nak detail scan (20weeks). semoag kekal girl la sebab org cakap girl ni kadang kadang boleh jadi bebird dia tu terkepit sbbtu nmpk mcm girl

Sy pun 18w skrg. Scan masa 16 nmpk girl tp 24w nt baru buat details sbb time ni 4d/5d lebih jelas. Pgalaman anak sulung 19w nmpk girl, bsalin girl. Anak kedua 15w nmpk jelas boy, lahir boy.

klu detail scan, possibly btul dh. sy scan biasa 17w nmpk boy. then buat detail scan 24w pun boy. keluar pun boy.

7mo trước

wahh yeke..hehehe okey2 tq ye🥰

sy scan 18 week girl , detail scan boy , scan 27 week boy kluar girl 🤣🤣🤣🤣🤣

7mo trước

Lah ye ke. Baby main² eh . Hehehe