Nurse melawat ke rumah

Hai nk tnya smua, selalunya nurse akan melawat ke rumah masa berapa bulan yer? Saya buka buku klinik desa je, bila tnya nurse asyik jwb xtentu je😅 risau kot time nurse dtg mlawat saya takda kt rumah plk sbb saya selalu selang2 tidur rumah mrtua. Skrg saya 5bln.. first pregnancy, xda pnglaman lg 😅 #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

6 Các câu trả lời

Tempat saya nurse melawat sebelum dan lepas bersalin. Misi bgtau sepatutnya seluruh msia kena buat lawatan 3x sblum beranak, tapi disbb kan covid mereka reduced kepada 1 visit. Tapi x semua kk misi buat visit. Misi dtg melawat 30mggu ke atas. Misi akan call and confirm dlu before sampai, boleh je bgtau busy sll xde kat rumah. Xde nya dia dtg mengejut

3y trước

Oh yekee.. hri tu dia ckp kt saya dia akn dtg mngejut xinform,tu yg risau tu, lg pn rumah saya dgn klinik ni sberang je jln kaki je😂 mgkin dia saja ja kot ckp cm tu nk sruh ready ke kann😅 hrap dia call dlu lahh,hehee.. btw tq sis 🤗

Nurse melawat lepas bersalin sis. Dia check time tengah pantang. Masa pregnant takde pulak dia datang melawat.

kalau kt tmpat saya nurse kata paling kurang pun dtg 2x time pegnen ni. n dia akan call dulu sblum dtg.

mcm tmpt sy nurse pon akan dtg lwat jugk tp jrg ii ler.. sllu dorg inform dulu dtg masa manaa

nurse baru je dtg melawat semalam, masa 33w..nurse inform dulu masa nk dtg tu 😊

Nurse bgtau skrg dorg x melawat dulu sbb covid19