Gatal

Hai. Nk tnya, normal ke gatal badan? Sampai ke muka gatal, habis calar muka sy. ??? Saya baru 13w

8 Các câu trả lời

Normal kot sebab saya pun baru je lepas stop menggaru. Kdg sabun tak sesuai. So better pakai sabun yang ada milk. Saya pakai sabun gohnson baby tu alhamdulillah okay terus.

Saya pun sama jugak 😢 dekat kaki habis luka saya garu, dekat breast pun 😢 terus saya beli ubat sapu yg ada antibiotik & pakai sabun dettol

normal sis.. kalau gatal i decide jgn garuh sgt smpai calar, nti tkut lepas beranak berbekas muka

Normal sis...mgkin tu alahan sis...sis blh mntak dokt ubt sapu yg sesuai

Saya gatal kat breast. Kalau brgesel dgn kain tu rasa nak garu jeee

5y trước

Btoi...bila garu sedap..tp pikir balik nti jd berparut

normal , mgkn jg alahan makanan .

Normal sis. Baby girl la tu😊

Normal..sma je kita..huhu