Dip n tell

Hai nk tnya ni camane ya , sebab dh sminggu sakit breast dh 2 3 hri rse nk demam tpi x demam suam suam je bdn, due period ptutnya 13/5 tpi tdi ad keluar spotting sikit je wrna coklat

Dip n tell
11 Các câu trả lời

sama mcm saya sis.. sy period tak teratur so sy tak dtg bulan selama lebih 2 bulan tp bila cek semua negative... pada bulan yg ke tiga cek semula baru nmpak positivenya... kdg2 spotting tu blh jdi tanda persenyawaan tp blh juga jdi tanda nak period.. so sis tggu beberapa hari lagi klw tak period juga try jmpa ngan dr.. sbb test nie kdg2 tak dpt kesan sngat klw diawal kandungan

Simptom sy sama macam sis. Rasa nk demam tp tak demam tiap kali bangun waktu pagi. Tp sy check upt 2-3 hari b4 period. Dpt 2 line. Line pula bukan samar2. Sy period sepatutnya 9/5. Tp hari ni 11/5 belum dtg lg. Tp nervous juga. Sbb dh 3y ttc.

5mo trước

insyaAllah semoga puan ada rezki baby kali ni aminnn

dsebabkn waktu preggy dlu sye xde klua ape2 spottg/pendarahan.. sye akn aggp spottg yg awak ckp nie sbgi darah period.. lg pun lg 3 hri kn ptut dtg.. upt pun negatif.. klu sis ragu2, bley tggu tgk 2-3 hri nant mcm mne

5mo trước

Okay sis , sbb klau sy period darah first day tu slalunya keluar setompok and cair tpi yg ni setitik mcm duit syiling 10sen tggu due period klau x kluar sy try buat upt lgi ty sis 🥰

Sy nmpk negative. Symptom period dgn symptom pregnant sama je. Klu blm period lg nti test lg. regular period patut mmg positive dah tp klu irregular period mungkin lmbt ovulation

5mo trước

Jadii sis period regular, jumlah hari period tu normal sis

Selama ni regular period ke irregular? Kalau regular tunggu je sampai tarikh sepatutnya period. Kalau still tak period jugak, tunggu seminggu. After seminggu baru test upt balik.

saya aritu keluar benda macam putih telur tu..xtau pun pregnant sbb period irregular..last2 test sbb x sihat badan double line..sya lama x period 4 bulan

5mo trước

Ohh yeke doakan sy ya sis 🥹🥰

Try g klinik scan. Sy tahun lpas mcm tu jgk.. 20 hari lwat period cek upt negative taw2 nk buang air kecil selaput gn baby keluar sekali..

5mo trước

Okay sis ty nnti sy pergi

Kalau dah keluar spotting & upt negatif, jadi spotting tu kita anggap darah period sis. Dah tak boleh solat ye

dulu sy pun mcm ni keluar spotting setitik je tau2 alhamdulilah pregnant..tunggu lagi seminggu tgk mcm mana sis

5mo trước

sy tak buat upt pun..lps 2 mngu rasa tak sihat g klinik cek doc yg scan tau2 dh ada kantung

Nanti bila dh delay period 1 week or 2 week mcmtu awk buat upt balik

5mo trước

Baik sis ty ☺️