hmmmmmmmmmmmmmm

Hai nk tnya lagi,pregnant boleh ke makan ulam ulaman,sayur kubis ,kacang panjang yg mentah2 tu,boleh ke? saya baru 7minggu... #firstbaby

2 Các câu trả lời

Boleh awak. Pastikan basuh bersih ya. Kalau bahan basah elakkan makan mentah atau separuh masak. Kalau telur elakkan makan telur mata . Sebab ada kuman bahaya effect ibu ngandung. Makanan bercuka, jeruk. Makanan pedas elakkan ya sebb kandungan awak masih baru.

2y trước

Jangan sis. Sy pernah makan corndog sos korea tu masa awal mengandung. Sy bleeding. Perut memulas sakit sgt. Masuk hospital. Dr bgitahu makanan pedas penyebab perut sakit memulas .

boleh lg bagus ulam² yg fresh bnyk khasiat..