Just tanya

Hai nk tny.. Klu br 3mggu dh blh bt buku pink ke.. #bantusharing

19 Các câu trả lời

Lebih baik sis call klinik ibu&anak berdekatan dgn tmpt tinggal sis.. Tanya bila boleh daftar untuk buat buku pink.. Bila dah call.. Boleh terus set appointment dgn klinik..

Dah boleh sy buat buku pink masa tu kandungan baru nak masuk 3 minggu lagi awal lagi baik.skrg ni cam² penyakit..skrg kandungan dah nak masuk 16 minggu

Depends pada KK kawasan. Lepastu tgk pada status ibu yg pregnant. Adakah berisiko atau tak. Apa² sis contact KK kawasan sis ye.

depends pada kk jugak di tempat masing2..lain kk, lain procedure yer..better call dlu kk tnya, sblm pergi..

biasa 8w-12w baru boleh bukak buku pink .depend pd klinik jgk tempat sy ngam2 12w bru blh bukak

awalnya awak boleh detect pregnant 😄 depend jugak tempt sy 7week dah boleh bukak buku

klau kk slalunya diorg xnk layan awal2 diorg bg date 10w bru bukak buku

Tunggu 8minggu, kandungan dah jelas baru pergi buat buku pink

Awal lagi tu sis..nnti xlarat ulang klinik,8 mggu elok la..

depends kk...kat tempat sy 10minggu bru blh bt buku pink