konfius

Hai nk tanye, 16 weeks kandungan bersamaan bape month ya ?

11 Các câu trả lời

Bahagi 4 sis.. Sbb 4 minggu = 1 bln. So 16 minggu ÷ 4 = 4 bln.

3y trước

sy lagi la doc ckp 119hari nak tercabut otak pikir aduhhh haii... kire sy 7bulan la kn

And kiraan doktor kite x blh ikut sbb bby yg nak kuar

Boleh buat rujukan 😊

😊

Ikut ni je sis

4mgu tu sbln

2 bulan lebih

5y trước

pelik pula jwpn. tt tnya brapa bln..bkn tt tnya psl bsalin awal. Dan if kndungan 2bln lebih..tu x dipggil bsalin awal..tu dipanggil risiko kguguran..dan dktr yg blh diagnoskn sesuai dgn mslh yg dihadapi psakit. Jd skrg ni, lebih baik bg jwpn ikot soalan yg ditnya..bknnya bg jwpn yg krg tepat.

4 month

4month

4 bulan