Berat baby dalam perut

Hai.. nk tanya normal ke 27 minggu berat baby 967g gitu ? Atau berapa berat normal dia ? Saya risau baby kecil 🥺

7 Các câu trả lời

Ok la ni. Dktr kata kecil ke?

2y trước

Xde la. Klu ikut buku 28w baru kira & misi perlu guide utk ni. Klu misi dh suruh kira, mungkin dia nk awk biasa kan diri utk monitor gerak bby. Wktu siang biasanya movement slow sbb kita tgh buat kerja. So ibu kne rest kejap2 utk bg peluang bby gerak. Malam bdn kita dh in rest mode, bby mmg aktif.