Air gula lps bersalin

Hai nk tanya. Klu tak mnum air gula lps bersalin (gdm on diet) takpe ke... Ank sy dh 1tahun lebih...... Huhu.. #firstbaby #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

11 Các câu trả lời

sye tahun 2018 gdm...lpas bersalin.. sebuln mcmtu..minum air gula...alhmdulillh xsngkut...tetapi.. genap setahun selepas tu...kne minum air gula.. sklinye sngkut...smpai skng tahun 2022..preggy ank kedua ngn diabetis type 2...