hai

Hai nak tnya, urin alb sy, ada yg 57, 70. Apa benda tu, sy kurang fhm.. dah seach google, still x jmpa.. ada sapa2 yg tahu?

3 Các câu trả lời

Urine albumin mksdnya kehadiran protien dlm air kencing.. mnybbkn risiko pada kndungan dan ibu juga boleh tnyaa misi dengan lbh lnjut

Mende ni akan bahaya kalo sis ada high bp. Ade protein dlm urin means kidney sis x brfungsi dgn baik. Nurse or doc ade ckp pape x?

Alb xsilap sy tu albumin.. cuba sis cek google albumin in urine..