Urin berbuih tapi check urin okay shj

Siapa yg hamil, kncing berbuih tapi everytime check urin kt kkia, albumin tu negatif .Albumin tu merujuk kpd protein uria kan.. Sy ni mmg minum air byk je hari2..xkurang 2l air suam.selalu 3l jg ..xde apa2 smptom yg sy google macam pening muntah, mata kabur, sakit , dehidrasi etc... Ada sapa2 experience?

1 Trả lời

maybe awak kencing terlampau laju kot tuh.

2y trước

boleh jadi jg sbb sy rasa sy minum air byk..air kncing pn jernih je..okay2 xpa.nnti sy tnya nurse masa next appt