Mohon jawapan

Hai nak tnya , sy kandungan dh 11 weeks , sy mngalami alahan yang teruk smpi takde selera lgsung pd makanan , tapi untuk tanak perut rasa kembung angin, tkpe ke sy makan nasi kosong stiap hari tanpa lauk atau sayuran ,, sbb mmg tak lalu nak jamah makanan lain#firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

kalau itu yg mommy mampu telan, xboleh nak buat ape. tpi seelok nya ada protein dgn sayuran skli. mcm telur dgn ulam² pon dh ckop. tu kalau ikut dietation la. tpi bagi sye baik mommy mkn nasi kosong je kalau yg lain xboleh telan dri x makan mkn langsung.