Rasa kenaling macam lapar

Hai. Nak tnya normal ke rasa kenaling mcm lapar gtu sampai berpeluh2 pdahal kita Bru sdh mkn. Mkn pula nsi. Xtau knp tbuh Sy sjak mngdung yg ni jd mcm ni. Dh mkn pon tbuh msih ketar mcm lapar. Xtau nk buat apa2. Rasa xslesa sgt2 .

2 Các câu trả lời

Tak pasti tapi mungkin normal. ikut badan org. Macam org tua, kalau lapar jadi tangan ketar2. 😅 saya lately macam tu, skarang baru masuk 2nd trimester, kalau lapar ketar2 tangan ni. macam org anxiety. Tangan jadi rasa lemah. Kena makan something jugk wlaupun dah makan dalam 30 minit or sejam macam tu 😂 Kena sentiasa standby , susu ke or buah2 ke. Cari benda ringan2 makan je. takut body rasa makin lemah. Tapi stiap kali checkup sihat je, saya sihat baby pun sihat, membesar. Tekann darah smua ok.

2mo trước

Sy jd Dr tms1 lg. skrg Bru dlm fasa 2. kndgn Bru 17w

kenaling tu apa?

2mo trước

rasa mcm. kita lapar xmkn 2 3 hri gtu. tbuh jd rasa gmntr . lembek