6bulan tiada gerakkan baby

Hai nak tnya kita bru nk masuk 6bulan normal ke blm ada rasa gerakkan baby? Ramai plk pertikaikan patutnya dh rasa semua kita plk jadi risau dh first baby 😭

6 Các câu trả lời

sy 21 week bru rasa tp dia mcm bubble2 gitu mklum lh perut sy tebal , bby sy sakan gerak bila sy baring iring kiri and sy sllu jugak pujuk bby jgn bg sy risau then bby gerak lh . tp ada anggota badan bby sy tekan dapat rasa

Ye ptot dh rasa..Xde rasa lgsung ke jentik2 hlus..gelombang dkt perut..kdg rasa gerak tu mcm angin ..atau awk xperasan sbb first mom kn

2mo trước

Saya pun rasa mcm tuu maybe saya sbb saya xreti next week checkup nk tgk nurse check nnti

kalau anak first maybe lambat kot kalau anak ke 2 16 minggu dah bole rasakan gerakan baby sis

2mo trước

Tuu lahh saya pun xreti mana sngt bab2 nie tp excited jugak nk rasa dye gerak tuu

perut tebal kot..slalu kalau perut tebal mmg ssh rasa gerakkn bby

Pergi scan terus la mom. Hilangkan rasa overthinking tu

2mo trước

3/3 ritu dh scan gender okayy jaa tgk tp kita nie first mom tetap rasa risau tuu

saya first mom jugak 22week baru dpt rasa dgn jelas bby gerak .

2mo trước

Yee kee saya esok masuk 22week saya blm reti kot tp excited dh nk merasa hahaha