Normal ke belum rasa gerakan bayi

Nak tnya sy dh nak msuk 19 weeks tpi tak rasa gerakkan bayi lagi,,normal ke,,,dulu anak first 18weeks lebih dah rasa gerakkan,,skrg ni dh nK msuk 19weeks takde rasa ape2 lagi,,, sikit pun takde rasa bby gerak risau je #ingintahu #seriusnanya

9 Các câu trả lời

samala..sy pun 19w dah..tp x rasa gerakan baby..masa 16w hari tu ada jga rasa skali dua..lepas tu dah xda... anak 2nd jga.. anak 1st xsure plak w brpa start rasa...xpa... nurse pun kata baby ok ja .. so jgn la terlalu negatif... dy bg mummynya tenang² dulu..nnt dah rasa nak gerak takut mummy x dpt tdo..hihu

Saya pun, haritu masa 12weeks rasa la jgk ada benda gerak tpi tak selalu. Mungkin seminggu sekali tpi skrg ni nak masuk 17 weeks tk rasa sgt. Tpi saya cuba positive kan diri mgkin dia tidur sbb nak membesar. Ni scond bby

sy rasa normal.masa ank 1st 19 weeks sy xrasa langsung. sksng anak 2nd br 18 weeks mmg kedang kedut die dlm perut aktif sgt.

Saya sama 19week tapi ni 1st baby. Setiap malam ada rasa berdenyut dekat perut. Tak tahu lah tendangan ke ape. Huhu

sy pun 19w blm rasa baby gerak lagi. cuma kdg² je la ade rasa mcm gerak berputar² kat dlm tu tapi jarang

sama la sy now 19weeks xde rase pape kt perut..risau kan baby dan diri ini..harap2 its normal..

normal sis. tak sama setiap pregnancy. but kalau risau pergi scan je mana2 klinik

sya 17 weeks dh rasa gerak kn bby sis..skrg 20weeks aktif bergerak..

klu risau pergi scan. tp nnt 20w kk ada scan kn.