Double line tapi pudar 🙇

Hai nak tnya , kalau line pudar mcm ni positive atau tak ? Sbb last month ada jugak line pudar mcm ni tpi end up period lpas 6 hari lewat dri due period 😅 #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Double line tapi pudar 🙇
2 Các câu trả lời

saya dulu line macamni. tahu2 bila scan dah 6w. nak tahu dia positive ke tak, test dua hari sekali, kalau makin pekat maksudnya betulla. jenis saya mmg double line tak pekat. dah 3 bulan baru dapat yang betul2 pekat. skrg dah 37w. semoga ada rezeki untuk awak 🥰

3y trước

terima kasih awak ❤️ alhamdulillah double line pekat awak 🥰 Semoga di permudahkan segala urusan awak 🥰

hi, cuba u try guna clear blue and other brand. if still positive tu InsyaAllah pregnant

3y trước

hehe alhamdulillah mmng double line ❤️