scan 20minggu

hai nak tnya kalau dah 20minggu . klau scan nmpak tak ? bby girl atau boy ? #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing

10 Các câu trả lời

Depend pada baby sis. Kalau kepit je mmg tak nampak, bfore sis pegi scan sis minum air banyak, tahan kencing, makan aiskrim. Baby slalunya bagi kerjasama, sbbnya baby aktif lepas tu😍 mcm sy, bfore scan sy akan minum ice blended hihi. Sis boleh buat detail scan masa 21weeks, then report tu nanti sis boleh jugak bawak pegi KK masa checkup.

sy 22 minggu g scan swasta dktr kata girl 28 minggu ke atas dktr kerajaan ckp boy nmpk tesis ..sy berdoa agar sihat bby saya..

Biasa boleh nampak dah sis. Tapi tengok kat baby kalau dia kepit kaki dia memang tak boleh nak nampak 😁

kalau 20w dh nmpk.. tp sy nasihatkan better 25w ke atas.. sbbnye lebih jelas bby mkin besor

Slalu blh nmpk. Tp bgantung pd kerjasama bby juga. Klu kedudukan dia kepit, susah sikit lh.

Sy 19w dh nmpk sbb baby sy boy. Doktor kata baby boy senang nmpak

Saya 18w dh nmpk dh. Baby boy scan2 je nmpk bebird dia huhu

sya msa scan 17week dah dpat tau sih jenis kelamin

Buat detail scan, nmpk kalau bby tak kepit

Boleh nampak kalau baby buka kaki