Baby selsema

Hai 👋🏻 Nak tnya baby saya baru 2bulan 18hari. hidung dia cm ada hingus agak2 ubat sapu apa yg okey ye utk baby 🤗 doc ada bagi ubat titis hidung tapi cm sama shja . bolh ibu² semua bgthu tk apa yg sesuai . maaf first baby so tak ada pengalaman 😅

2 Các câu trả lời

Guna penyedut hidung baby and sterimar baby. Petua petua lama ade org buat minyak bawang putih letak dekat tapak kaki sikit and dada sikit and belakang sikit tapi before buat tu jgn terus sapu. Test skit dekat kaki tgk any alergic reaction. Tapi yg pling selamatttt tuu la sterimar and sedut hidung baby. Anddddd kene rajin sedut supaya die selesa tdo malam

baby x boleh makan ubat selsema pakai balm bawang putih.. sedut hingus .. boleh je pakai penyedut tu..dan rajin.cuci dan basahkan salura hidung baby pakai ni. (kalau kk gov diorg bg normal seline tu) ni bagus sikit