air kelapa

Hai , nak tanyer kandungan berapa boleh minum air kelapa ?

15 Các câu trả lời

Saya minum air kelapa hari2 start kandungan usia 6bulan. Ade leaking air ketuban. Smo die air ketuban kurg. Emergency czer 😊 Doc tanya ade minum air kelapa? Sy ckp ya start 6bulan. Die kata air kelapa blh diminum 8 bulan ke atas. Tp alhamdulillah kesan air kelapa tu anak saya tak ade kuning. Nurse kata kulit anak sy bersih putih merah2 ❤ cuma azab la blh normal tapi last2 kena czer 😢

Kalau sye anak pertama 7 bulan dah mula minum .. Tapi ada orang kata minyak kelapa dara bagus untuk baby .. Senang bersalin and kulit bersih .. Tapi sye xtahu lah betul kea tak ..

Minum air kepala tak kesah kandungan berapa bulan saya hari minum cuz mak saya ckap air kelapa bgus untuk anak dan air yg blh gantikan bdan klaw panas

Seelok nya 7bulan ke atas..sbb ada org kata air kelapa ni panas..orang cina dorang kalau preggy awal2 tak bagi minum...

Cuba bca on9..sya ada tbca air klpa xbole kali 1st trimester tpi sya mnum ok jak.. Laen org laen kesan kali..

5y trước

Tula lain org lain kesannya . Awl2 mmg sy tk minum pun . Dah masuk 5 blan baru nak try minum

Sy minum dr awal pregnant.. Dlm 3bulan ke atas dh start minum.. Smp skrg.. Alhamdulillah ok..

Biasa 7 bulan ke atas. Masa 1st trimester pernah juga minum air kelapa. Alhamdulillah ok. ☺

5y trước

Sama la kita dear. 1st baby jugak. Hihi. Moga mommy dan baby sihat selalu ya 😊

7bulan sampai nk bersalin...innsyaa Allah anak bersih sgt,xbau hanyir darah pn 😊

5month ke atas dh boleh consume air kelapa.

7 bulan ke atas baru amalkan ye