Klinik JB

Hai.. Nak tanye warge jb.. Mommy yg dah buat detail scan di klinik area jb dan harga yg berpatutan boleh suggest tak.. Terima kasih..

25 Các câu trả lời

Klinik scan baby johor bahru yang saya suka ialah Klinik Hidayah. Sebabnya doktor baik.. Kita nak tanya apa-apa pun kurang sikit malu. Bukan tu je dia ada pakej-pakej scan dengan harga berpatutan. awak boleh call dulu sis

Wah cyber troops klinik hidayah byk dlm ni 😂😂 sy check up klinik hana, adda height. Doktor baik je plus murah. Details scan rsenya dlm rm100+

Kat klinik hidayah,damansara aliff. Rm150 complete 5d scan. Doc peramah & baik sangat..

Saya buat kat sini sis. Paling murah rasanya. Dapat report, dapat cd, dapat gambar

Di tman daya jb Dr z scan details rm50 sje 5D rm150