Bleeding and mild cramp

Hai, nak tanye normal ke kalau ade spotting and bleeding at end of week 5 pregnancy? Kadang2 rase mild cramp

7 Các câu trả lời

saya 26/6 bru lepas complete miscarriage... masa preg 6w scan cume nmpak rahim bkmbang.. x nmpak kantung...doc suh dtg lg 2 mggu.. lpas 3 minggu sy dtg scan balik kantung bru 5w... doc suh prepare sbb takut kandungan x menjadi.. scan mse 12w kantung cume membesar smpai 6w1d je... doc ckp mmg x jd.. kene tggu die klua sendiri.. sy ke hospital pon die suh klua sendiri.. mse tu mmg ade spotting coklat n darah ckit... perut pon mcm ade rse senggugut sepanjang preggy tu.. klau kndungam sis berkembang xde masalah rasenye...doakan sy.. skrg tgh preggy 7w .. harap2 jadi.. ni anak ke4 tp kandungan ke5...

2y trước

Owh, nanti nak pegi scan jugak la, semoga semua okayy 🌼

banyak² rehat sis,,, sya tiap kali hamil 5week ada spotting n bleeding sikit rasa sengugut sikit tapi alhamdulillah semua kandungan menjadi,, dktor katq tu proses penempelan jadi time² nie kena bnyak rest jngn buat kerja berat ,,kalau boleh jngn aktif sangat turun naik tangga lebih² first prgnnt

2y trước

sama2

Sama dgn saya baru masuk 6w semalam bleeding & harini ada spotting coklat. Semalam terus saya ke emergency hosp. Dr scan tvs & beri saya ubat kuat rahim. Tunggu lagi 2 minggu utk scan. Skrg berehat saje. Sama2 kita berdoa supaya kandungan sihat & kuat amin inshaaAllah🤲🏻

2y trước

Amin 🤲🏻semoga baik2 saje semuanye

Sis pergi klinik kalau boleh kk. Doc akan scan n bagi mc utk bedrest. Dapat mc terus rehat jgn buat kerja apa2. Saya pun dulu ada keluar spotting coklat n mild cramp. Alhamdulillah masih bertahan dah 8 weeks. Scan haritu pun dah dgr heartbeat baby. Semoga dipermudahkan urusan

2y trước

Semoga sihat semuanye 🌼

Hi, perlu bedrest sis , sy dlu pun bgtu setiap kali bergerak kluar spot darah jln setakat pergi toilet pun spoting jd sya ambik inisiatif apa2 pekerjaan x dilakukan hanya pg mkn dan toilet sja selebi nya sy lebihkn bedrest, dan doa syukur ank dah masuk setahun..

Banyak2 rehat sis,,kalau ada bleeding banyak pergi hospital

xnormal.