vitamins obimin

Hai.. Nak Tanya, my vitamins obimin dah habis. Last jumpa nurse 11/6 aritu.. Nurse lupa Nak bg vitamin, and I forgot too.. ? so Boleh ka g ja kk, and bgtau vitamin dah habis without meet the nurse? Cause appointment should be next week on Tuesday

5 Các câu trả lời

Ya boleh jew. Pergi kk dan beritahu haritu nurse lupa nak kasi. Atau beli di farmasi yg jenis iberet pun boleh. 😊Jangan skip makan ya.

Bole je sis minta terus kat kk..bwa buku pink tu and bgtau nurse lupa nak bagi hari tu.

Done Alhamdulillah..nasib baik nurse senang ja bagi sebab dia kenal muka hee

Obimin blh bli dkt farmsi je

5y trước

Kalau amik kat kk free je..

Boleh. Minta je