anak kedua…

hai nak tanya , sya last haid 25/9 , cek 28/10 positif. dah boleh buat buku pink ke atau pegi scan dahulu???#ingintahu #anakke2 #tolongbagijawabanbun

2 Các câu trả lời

kalau ikot baru 5w. boleh confirmkan dkt private clinic masa usia kehamilan awak 6@7w. nak nampak baby dan heartbeat klip2 boleh scan masa usia kehamilan awak 8@9w dan keatas

11mo trước

oke terima kasih 👍🏻❤️

pergi scan dulu kt klini swasta. dh nmpk janin dan heartbeat baru pi kk ambil tarikh buka buku.

11mo trước

oke terima kasih 👍🏻