Pengelaman ibu yang bersalin di govern hospital

hai nak tanya sikit ni . sepanjang dah masuk 25w ni saya rasa nak tahu sikit demi sedikit tentang pengelaman bersalin delat hospital kerajaan. sebab last week, saya ada tanya rakan saya “macamna rasa bersalin dekat govern hosp” dia kata macamni “nurse segelintir ada yg sifat kurang ajar” like dia maksudkan nurse tu ibarat tak pedulikan dia nak bersalin. act, ramai juga saya dh tanya and same answer la dpd “disappointment” / “unbelievable experience” / “bad experience at government hosp” . please help me . saya takut lah nak bersalin klu macamni. saya tak salahkan semua nurse ye . bagi yang pernah merasa dekat bahagian yg macamni kongsi jap cerita korang 🥲 #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #Q&A

8 Các câu trả lời

Sy pun terpikir bende yg sama sbb dkt tmpt sy hny ada hospital kerajaan. Skrg dah 26minggu. Berdebar2 juga. Tapi sy berharap semua yg baik2. Risau tetap ada.