Air soya bole minum ke

Hai nak tanya saya dah 32 week bole minum air soya ke

5 Các câu trả lời

my fav drink! bg sy kan, boleh je kite nk mkn or minum apa2, janji jumlahnya moderate, seminggu mungkin 2 kali. my mom masa pregnantkan i mmg suka minum soya. Alhamdulillah sy xde mslh kulit pun. cuma my mom ckp, ank2 dia yg masa pregnant minum air soya semua keluar putih2, yg gelap2 tu dia x minum hahaha 🤣🤣

2y trước

Hahhaha yekeee siot eh🤣

Try tanya doktor/misi. Ade certain dr tak suggest maybe boleh jadi keputihan, saya mcmtula kerap minum air soya.. Tapi lebih baik tnye dr or misi dia lebih expert

boleh minum. tp ada yg kata nnt kulit baby alergik lepas bersalin nnt.

Boleh je. Sekali sekala. Jangan banyak banyak.

sy dari awal trimester minum soya.. boleh kot..

2y trước

yeke tak tau pulak😬😬.. tapi sy tak la slalu minum soya.. ikut mood jugak.. sy slalu minum susu everyday je😅..