Air soya kotak

Salam ibu2 yg berpengalaman,,skrg sya dah tri3,sya nak tanye bole ke klau sya kerap minum air soya kotak? #firstbaby #firstmom tq sharing ibu2

4 Các câu trả lời

tak kisah cuma berpada-pada saja...jgn melebihi dos..bkn ubat je ada dos,makanan/mnuman pun sama je.. klau x,xda la malaysia antara negara tertinggi rakyat obes

Boleh je minum ada khasiatnya untuk ibu preggy. Cuma apa apa kita makan jangan lebih lebih atau jgn makan yg memang kita alahan even dr sebelom preggy

makanan nii kan, x kira lah, awk tgh mengandung ke, dlm pantang ke x mengandung ke, semua boleh je makan, cuma elakkan makanan yg awk alahan je.

1y trước

Betul betul

jangan dik..kulit bby nti efect juga...soya x sesuai mnum time preg

1y trước

MITOS. Boleh refer sini - https://theasianparent.page.link/mAtw7R9powPGAuCn6