pregnancy

nk tnye bole ke minum soya masa mngandung?

1 Trả lời

saya minum je tapi ada limit la sebab soya ada gula melainkan u dapat minum soya kosong.😅 i tried that and rasa dia memang tak sedap langsung. i prefer vsoy sebab dia pekat and ada campuran bijiran lain.

6y trước

depends on which trimester.kalau first and 2nd trimester tu sbb nak buang angin.kalau 3rd trimester ni sebab braxton hicks and nak muntah. kalau sebab soy bean tu sbb angin kot.kalau rasa tak selesa baik stop😊