Ubat candid V1

Hai nak tanya.. normal ke lepas masukkan ubat ni kat vagina ubat tu x kluar even serpihan pun? Ada effect x pada baby kalau serpihan ubat tu x kluar? Sebab masa 8w pnh masukkan tp esoknya kencing kluar balik masa kncing dan kt pantiliner tapi yg 15w masukkan lagi serpihan lgsg x kluar.

Ubat candid V1
2 Các câu trả lời

Alhamdulillahhh saya pakai, ubat tu keluar balik keesokkan nye. Awak cuba call klinik/farmasi yg awak pergi tu tanya balik kalau tak kelur mcm mana. Sbb nurse saya cakap dia akan keluar balik.

1y trước

hai salam. nak tanya dia keluar selepas berapa jam pakai?

I xpernah guna waktu pregnant tapi dulu pernah guna. mmg keluar. dulu before pregnant smpai skrg pregnant ni I guna medicated feminine wash sdm je.