berpuasa

hai nak tanya mommy yg berpuasa time pregnant . kalau rasa sakit kepala berbuka x. tak lapar,tak dahaga tapi sakit kepala.. u olls berbuka x? confius pulak lagi 2jam je lg nk smpai wktu brbuka ttba sakit kepala sgt. ?

1 Trả lời

Bbuka sis abb takut badan kurang air sbb tu jd sakit kepala..tp sya cuba tdo dlm stgh jam ke sejam tp kalau xhilang skit kpla bru bbuka..dan betul lps minum air skit kpla beransur2 hilang