Scan kandungan

Hai nak tanya mommy-mommy semua ada tak yg pengalaman macam sy. Scan kandungan tapi cuma nampak kantung saja tapi baby tak ada 😢. Doktor cakap samada terlalu awal atau luar rahim. Saya punya period memang tak teratur sebab kalau nak ikut kiraan sy dah 7 minggu nak masuk 8. Minta tolong bagi pendapat dan pandangan since ni first baby selepas 4 tahun menanti. sy tak pernah pregnant atau gugur sebelum ni #firstbaby #firstmom #worriedmom

Scan kandungan
15 Các câu trả lời

Awk scan kt mna? Scan klinik swasta bgs dr klinik kk sis. Sbb klinik biasa tu scan diorg x membantu sangt

2y trước

Better g klinik swasta yg ok punya. Sbb sy pnh g klinik kk dia bg tau bby x nmpk 😂mujur sy g klinik swasta sblm bkk buku pink msa tu

Nak kepastian….Kene lah tunggu beberapa minggu lagi…baru lah bleh tau…normal ke x…..

2y trước

Okay baik. Sy akan tunggu lagi beberapa minggu 🥰

same sis..mcm sy. pegi scan npak kntung je,doc suh repeat scan 1@2mggu lg..

2y trước

in syaALLAH..Aamiin..awk pn sma, bykkan reht

sabar ya awak. 12++ scan lagi. Saya pun sama

2y trước

Jadi kecut perut bila doktor cakap macam tu siap suruh refer hospital lagi 😅

sama macam saya

2y trước

Aamiin Ya Mujib... InshaAllah sis..sama-sama kita doakan