Najis baby warna hijau lumut, normal ke?

Hai, nak tanya mommies. Baby saya fully minum susu formula jenama dutch baby sejak umur dia sebulan sampai sekarang nak masuk 4 bulan, before this okay je warna najis dia warna kuning dan ada texture, tapi sejak beberapa hari ni najis dia tukar warna hijau lumut dan takde texture sangat. Saya bagi susu mmg ikut sukatan. Adakah susu tu dah tak sesuai dengan baby saya? Boleh jadi ke dah tak sesuai, sedangkan dia mmg minum susu jenama itu saja, tak pernah tukar susu lain. Kenapa ya, ade sesiapa yg berpengalaman sama macam saya? #1stimemom #firstbaby #pleasehelp #advicepls #ingintahu

1 Trả lời

dah bape hari hijau sis? selalu hijau bukan terlebih iron ke? anak saya selalu mcmtu. pstu nnti lelama ok balik

2y trước

masuk hari ni dah hari ke 4..baby aktif macam biasa..cuma makin risau pulak sbb first time tukar warna..anak awak minum dutch baby juga ke? ouh selalu ambil masa berapa lama untuk ok?