sedih

hai .. nak tanya .. memang ke tgh mengandung ade pembawakkan muka breakout terukk .. sebelum ni ada juga jerawat tapi bile pregnant teruk byk mcm berjambang ?

1 Trả lời

Betul sis. Hormon time pregnant sis. Sabar jelah. Lepas bersalin masalah hormon lain pulak datang 😅

5y trước

Elok balik sis. Saya masa pregnant jerawat batu merata, muka hitam kusam je. Dah bersalin semua tu akan beransur mcm sebelum pregnant. Elok je. Ni tgh hadap masalah rambut gugur pulak sbb anak dh main air liur 😅