anak suka gigit

hai, nak tanya macam mana nak bagi elok semula puting tekbkoyak? anak suka kepit guna gigi dan tarik. nak marah cakap jangan pun dia belum faham?

1 Trả lời

Alamak. Hehehehe adoi. Sy tak pernah pakai krim2 pape, sy guna susu sendiri je.. Letak susu lps menyusu.

5y trước

selalu jugak letak susu sendiri, tapi macam dah tak mau je.. bukan luka tau tapi koyak😣 anak baru dapat gigi. sebelum ni kalau luka sikit, letak susu sndiri elok, ni tak mahu dah😫