Susu formula

Hai nak tanya la mommies , baby 2 bulan lebih minum susu fm lactogen tahi hijau . Normal ke. ? Mula2 sy bagi susu Dutch Baby (batuk kahak) , tukar ke Dupro (sama juga batuk kahak, batuk lebih 2 minggu tak baik2) tu yang tukar ke Lactogen . Dapat kaler najis pulak lain .

6 Các câu trả lời

susu lactogen poo baby memang hijau sebab susu tu tinggi iron. Anak saya 2 tahun minum susu tu.

6mo trước

no susu ni yang tinggi iron akan buat poo jadi hijau, pernah tanya nurse normal ke dia kata minum susu apa, saya cakap lactogen, dia kata susu tu memang akan buat poo baby hijau.

anak saya pun tahi hijau..nurse cakap normal sebab dia minum susu formula

saya ada baca kalau minum lactogen mmg najis jadi hijau.

6mo trước

Tulah ada kandungan zat besi yang berlebihan

mmg lactogen najis jd hijau. anak saya pon mcmtu. 😂

klau najis x cirit..x berlendir..x sembelit tu ok

normal