Korang selalu dari 2cm nak ke 4cm amik berapa lama?

Hai nak tanya korang punya pengalaman dari 2cm nak ke 4cm lama Takk? Saya 28/10 1cm harini 2/11 baru 2cm

5 Các câu trả lời

saya bersalin haritu, 30hb bukaan baru 1cm, pagi dalam pukul 9 mcm tu (31hb), bukaan dah 4cm 😂 terus kena tolak masuk labour room, sampai dalam labour room. dalam pukul 3.39pm, bukaan dah 5cm and selang setengah jam macam tu, bukaan 6cm . lepastu maghrib mcm tu, sy dah otw buka 8cm and terus rasa nak meneran huhu.. 9 lebih malam alhamdulillah selamat dah melahirnya babygirl

11mo trước

apa amalan yg rajin dilakukan utk dpt bukaan cpt mcm tu? ada mnum air selusuh ke?

Saya 25/10 check 1cm doktor tlg bukakan ke 2cm esoknya 26/10 dri pkul 9am stuck 3cm sampai pkul 12pm. Pkul 1 pecah air ketuban terus 10cm nurse kelam kabut tolak ke lr. 1:22pm selamat beranak💪🏻

sya admit kemarin..bersalin hari neii..kena sruh serah diri..smpaii di pac..bruu 3cm..msuk wad still 3cm..knaa sruh brnak pksa di labour room..dktor pecahkan ketuban..akhirnya bersalin..

Tak tentu awak. Kalau saya less than 12 hours. Awak buat la senaman kupu2, jalan itik, kalau ada gymball, guna gymball untuk cepatkan bukaan

4hari juga