Hamil 11 minggu

Hai nak tanya, kalau pregnant 11 minggu, normal ke kalau rasa sakit belakang. Sakit pinggang ? Kalau letak minyak angin boleh tak ? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

6 Các câu trả lời

Normal awak. Sy pun alami nya skrg. Sakit blkg sgt. Hari2 pulak tu. tapi awak cuba try beli bantal utk ibu hamil kat shopee. Murah sikit. Bantal tu letak kt blkg kita time tidur. Mmg selesa sbb bantal tu support badan blkg kita.

Normal. Sebab saya tiga minggu pertama lagi dah kena. Suami bagi susu setiap hari, kurang sikit alhamdulillah.

Boleh letak minyk angin sis selain kwsn perot

Banyakkan minum susu ye. Kurang kalsium tu.

Normal. Boleh letak minyak pns.

normal 😉