Demam bila dah 35w

Hai.. Nak tanya.. Kalau kita batuk, demam n selesema masa 35w pregnant.. Perlu ke hospital ke?

4 Các câu trả lời

𝑠𝑦𝑎 𝑝𝑢𝑛 𝑡𝑛𝑔𝑎ℎ 𝑎𝑙𝑎𝑚𝑖 .. 𝑡𝑝 𝑠𝑦𝑎 𝑏𝑛𝑦𝑘 𝑘𝑛 𝑚𝑛𝑢𝑚 𝑎𝑖𝑟 𝑘𝑙𝑝𝑎 𝑑𝑔𝑛 𝑏𝑒𝑟𝑎𝑠 𝑏𝑎𝑟𝑙𝑦 , 𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑑ℎ 𝑜𝑘 . 𝑠𝑦𝑎 𝑥 𝑘𝑒 𝑘𝑙𝑖𝑛𝑖𝑘 𝑠𝑏𝑏 𝑠𝑦𝑎 𝑗𝑒𝑛𝑖𝑠 𝑘𝑙𝑎𝑢 𝑑𝑒𝑚𝑎𝑚 𝑚𝑚𝑔 𝑥𝑝𝑟𝑛ℎ 𝑚𝑘𝑎𝑛 𝑢𝑏𝑎𝑡. 𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑎𝑖𝑟 𝑘𝑙𝑝𝑎 𝑑𝑔𝑛 𝑚𝑠𝑎𝑘 𝑎𝑖𝑟 𝑏𝑒𝑟𝑎𝑠 𝑏𝑎𝑟𝑙𝑦 𝑠𝑛𝑑𝑟𝑖 😁

Masa saya mengandung anak pertama, saya demam masa tu 36w. Mak mertua saya nurse dia suruh saya ke emergency, sbp takut effect sawan pada baby dlm perut. Sampai hospital dr drip air dan tahan dekat wad.

pegi klinik je dulu sis , klau rasa demam selsema biasa2 je boleh beli ubat kat farmasi bagitau nk ubat yg ibu preggy boleh mkn . Kalau demam xokay jugak badan makin lemah better pi hospital terus

pergi hospital terus yank. sye duduk hospital sbb pp type 3. ad sorg akak ni demam sptu tibe2 heartbeat baby drop. terus emergency czer. akak tu bru 36week