Hai nak tanya. Ada ke yg demam masa pregnant?

1st time demam selesema bila masuk week 11. Bila buat research semua menakutkan. Jadi nak tanya laa kalau ada yang demam juga tapi baik2 je#SeriusTanya #ingintahu

5 Các câu trả lời

sy pun masa first trim demam selsema tapi takambil ubat takpergi klinik hari checkup baru bagitau dokter dokter cakap normal sbb pregnant badan kita lemah mudah berjangkit . kerapkan minum air putih sekarang cuaca panas

5mo trước

tapi kalau sis demam suhu terlalu tinggi sis pergi hospital terus okey lain org lain badan🫶🏼 sbb sy time tu demam selsema 2harije minum air lemon dan madu terus rasa segar badan.

mcm sy dlu awl2 ada juga demam..tp xdela smpai demam pns..dia on off je gitu..kejap ok..kejap kang demam balik😅kekdg mcm demam main2 pulak..hee😬✌🏻

5mo trước

mcm sy dlu bby ok je... alhamdulilah..puan dh g klnik blum? jika belum better g klnik jumpa doc amik ubat demam... kena byk minum air kosong nk2 skrng musim pns

Sama. Pergi clinic bawa buku pink dan bgtau doctor tgh pregnant nnt mereka akan bg ubat yg sesuai utk ibu mengandung. Jangan risau ya.

4mo trước

Terima kasih ya

ye i ada kena 1 minggu lepas